Menukaart Secondi Piatti
FILETTO DI MANZO | 33
URUGUAY OSSENHAAS|TRUFFELJUS|HAZELNOOT
LONZA DI MAIALE| 26
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS|PROSCIUTTO DI PARMA|GORGONZOLA SAUS
FARAONA | 21
PARELHOENFILET SUPREME|TRUFFEL ROOMSAUS|GROENE ASPERGE
SALMONE | 25
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST|WITTE WIJNSAUS|BIESLOOK
ASTRICE 500-600 | 55
HELE KREEFT|CAPONATA|LITTLE GEM| KREEFTEN JUS
DAG AANBOD VIS | 25
DAGELIJKS WISSELENDE VIS|ZILTIGE PLANTJES|BOTERSAUS
CHEF’S SPECIAL: TOURNEDOS ROSSINI | 49
URUGUAY OSSENHAAS|EENDENLEVER|GEWELDE TRUFFEL|TRUFFEL JUS
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur