Menukaart Secondi Piatti
FILETTO DI MANZO | 35
OSSENHAAS | SAUS NAAR KEUZE: TRUFFEL, PEPER, GORGONZOLA
SUPPLEMENT: GEWELDE TRUFFEL 7,50
TAGLIATA BALSAMICO, RUCOLA E GRANA | 28
BAVETTE | RUCOLA | BALSAMICO | PARMESAN
TAGLIATA AL MIELE D’ACACIA E PISTACCHIO | 28
BAVETTE | ACACIA HONING | PISTACHE CRUMBLE
TOURNEDOS ALLA ROSSINI | 47
OSSENHAAS | EENDENLEVER | GEWELDE TRUFFEL | TRUFFEL JUS
SCALOPPINE AL LIMONE | 28
IBERICO FILET | KNOFLOOK | CITROEN
GALLETTO AL FORNO | 20
HALVE HAAN UIT DE OVEN | KRUIDEN | CITROEN
PADELLA DI PESCE | 27
OVENGERECHT | MOSSELEN | GAMBA'S | LANGOUSTINE | MOZZARELLA | KAPPERTJES | TOMAAT | AARDAPPEL | ITALIAANSE KRUIDEN
GESERVEERD MET BROOD
PESCE SPADA AL GUAZZETTO | 26
ZWAARDVIS | TOMATENSAUS | CHERRY TOMAAT | OLIJF | KAPPERTJES | PETERSELIE
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur