Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO | 35                                                                              
OSSENHAAS | SAUS NAAR KEUZE: TRUFFEL, PEPER, GORGONZOLA
SUPPLEMENT: GEWELDE TRUFFEL 7,50

TAGLIATA BALSAMICO, RUCOLA E GRANA | 28                                         
BAVETTE | RUCOLA | BALSAMICO | PARMESAN

TAGLIATA AL MIELE D’ACACIA E PISTACCHIO | 28
BAVETTE | ACACIA HONING | PISTACHE CRUMBLE

TOURNEDOS ALLA ROSSINI | 47
OSSENHAAS | EENDENLEVER | GEWELDE TRUFFEL | TRUFFEL JUS

SCALOPPINE AL LIMONE | 28
IBERICO FILET | KNOFLOOK | CITROEN

GALLETTO AL FORNO | 20                                                                                
HALVE HAAN UIT DE OVEN | KRUIDEN | CITROEN

PADELLA DI PESCE | 27
OVENGERECHT | MOSSELEN | GAMBA'S | LANGOUSTINE | MOZZARELLA | KAPPERTJES | TOMAAT | AARDAPPEL | ITALIAANSE KRUIDEN
GESERVEERD MET BROOD

PESCE SPADA AL GUAZZETTO | 26     
ZWAARDVIS | TOMATENSAUS | CHERRY TOMAAT | OLIJF | KAPPERTJES | PETERSELIE
 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur