Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO | 33                                                                              
URUGUAY OSSENHAAS|TRUFFELJUS|HAZELNOOT

LONZA DI MAIALE| 26                                             
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS|PROSCIUTTO DI PARMA|GORGONZOLA SAUS

FARAONA | 21
PARELHOENFILET SUPREME|TRUFFEL ROOMSAUS|GROENE ASPERGE                                                                                      

SALMONE | 25                                                                          
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST|WITTE WIJNSAUS|BIESLOOK

ASTRICE 500-600 | 55
HELE KREEFT|CAPONATA|LITTLE GEM| KREEFTEN JUS

DAG AANBOD VIS | 25     
DAGELIJKS WISSELENDE VIS|ZILTIGE PLANTJES|BOTERSAUS

CHEF’S SPECIAL:  TOURNEDOS ROSSINI | 49
URUGUAY OSSENHAAS|EENDENLEVER|GEWELDE TRUFFEL|TRUFFEL JUS

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur