Menukaart antipasti
ZUPPA DI POMODORO | 8
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM
ZUPPA DI ARAGOSTA | 14
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK
FOCACCIA CLASSICA | 8
FOCACCIA UIT DE STEENOVEN | OLIJFOLIE | BASILICUM
SUPPLEMENT PARMAHAM | + 4
TARTARE DI MANZO | 16
RUNDERTARTAAR | CRÈME VAN EIGEEL | GEFRITUURDE PREI
TARTARE DI BARBABIETOLE | 12
TARTAAR VAN RODE BIET | GEITENKAAS | CHERRY TOMAAT | GEFRITUURDE PREI
CARPACCIO DI MANZO | 16
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | PARMEZAANSE KAAS | BALSAMICO | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA
SUPPLEMENT TRUFFEL | 7,5
FLAN DI ASPARAGI | 13
ASPARAGI | COURGETTE | PAARSE KOOL
CAPRESE | 15
BUFFELMOZZARELLA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE
INSALATA CESARE | 12
LITTLE GEM SLA | CRÈME VAN EIGEEL | PARMEZAANSE KAAS | ANSJOVIS MAYO | BROODKRUIM
SCAMPI GRATINATI | 15
|SCAMPI GEGRATINEERD
SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 16 p.p.
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO