Menukaart antipasti

ZUPPA DI POMODORO | 8      
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM 

ZUPPA DI ARAGOSTA | 14     
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK

FOCACCIA CLASSICA   | 8                                                            
FOCACCIA UIT DE STEENOVEN | OLIJFOLIE | BASILICUM
SUPPLEMENT PARMAHAM | + 4

TARTARE DI MANZO | 16   
RUNDERTARTAAR | CRÈME VAN EIGEEL | GEFRITUURDE PREI 

TARTARE DI BARBABIETOLE | 12   
TARTAAR VAN RODE BIET | GEITENKAAS | CHERRY TOMAAT | GEFRITUURDE PREI 

CARPACCIO DI MANZO  | 16                                                                                                
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | PARMEZAANSE KAAS | BALSAMICO | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA
SUPPLEMENT TRUFFEL | 7,5  

 FLAN DI ASPARAGI  | 13                 
ASPARAGI | COURGETTE | PAARSE KOOL

CAPRESE | 15    
BUFFELMOZZARELLA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE

INSALATA CESARE | 12    
LITTLE GEM SLA | CRÈME VAN EIGEEL | PARMEZAANSE KAAS | ANSJOVIS MAYO | BROODKRUIM

SCAMPI GRATINATI | 15   
|SCAMPI GEGRATINEERD

SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 16 p.p.       
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO