Menukaart antipasti
ZUPPA DI POMODORO | 8
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM
ZUPPA DI ARAGOSTA | 14
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK
SALUMNI | 15
PROSCIUTTO DI PARMA | COPPA DI PARMA | MORTADELLA | SALAMI | GRISSINI | OLIJVEN | CAPONATA
CARPACCIO DI MANZO | 16
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | TRUFFEL CRÈME | PARMEZAANSE KAAS | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA
CARPACCIO DI TONNO | 17
DUNGESNEDEN TONIJN | KROKANTE KAPPERTJES | TOMATEN COMPOTE | MOSTERD MAYO | LIMOEN
CAPRESE | 16
BUFFELMOZZARELLA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE
TRIS DI BRUSCHETTE | 16
BRUSCHETTA VERSE TONIJN-LIMOEN-TOMAAT | BRUSCHETTA CAPONATA | BRUSCHETTA PARMAHAM-MOZZARELLA
MELANZANE PARMIGIANA | 11
AUBERGINE | MOZZARELA | BASILICUM | PARMEZAANSE KAAS
SHARING PLATTER | 16 p.p.
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO